Gesloten tot nader bericht.

Springen is leuk en gezond, maar jump veilig! Net als bij andere sporten is er kans op blessures. Om die kans tot een minimum te beperken, maar ook om jumpen voor iedereen leuk en gezellig te houden, hebben we een paar regels waaraan we allemaal vasthouden.

CORONA PROTOCOL

Kijk voor ons meest recente corona protocol op deze pagina.

Jouw actie:

Lees en begrijp de spelregels, bekijk de instructievideo zorgvuldig en volg de instructies op van het JumpKids team, zij wijzen je ook op de mogelijkheden op blessures. Daarna teken je een verklaring (waiver) waarmee je aangeeft je bewust te zijn van deze kansen op blessures, dat je de spelregels kent, deze begrijpt en op zal volgen, om zodoende de kans op een blessure tot een minimum te beperken.

JumpKids actie:

Alle trampoline-installaties van JumpKids worden geproduceerd en gemonteerd door de Nederlandse fabrikant ELI Play. De door JumpKids gebruikte apparatuur is van de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is in de markt. “Made in The Netherlands” staat immers voor de hoogste kwaliteit.

Bij de bouw van onze trampoline-installaties wordt gebaseerd op de Amerikaanse ASTM standaard F2970-13 en op de Britse PAS 5000-standaard (die op haar beurt gebaseerd is op de Amerikaanse ASTM-standaard). Omdat trampolinespringen in trampolineparken zoals die van JumpKids haar oorsprong vindt in de Verenigde Staten (waar de sector al sinds 2014 in ontwikkeling is en waar veiligheid van bezoekers zeer hoog in het vaandel staat), zijn de Amerikaanse wet- en regelgeving en standaarden de meest ontwikkelde in de markt. Daarnaast worden alle JumpKids arena’s gekeurd door een door de overheid goedgekeurde keuringsinstantie.

WAS certificaat

Ons JumpKids trampolinepark voldoet aan de wettelijke bepalingen van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Met deze keuring is vastgesteld dat onze trampolinepark daadwerkelijk veilig kan worden gebruikt, zodat veiligheidsrisico's zijn uitgesloten of zijn beperkt tot een acceptabel niveau. Wij hebben gezorgd voor:
 • een veilig ontwerp en productie van het toestel.
 • een toestel dat is voorzien van de juiste documentatie en opschriften.
 • toestellen die gekeurd zijn door een daartoe aangewezen instantie, zoals TÜV Nederland.

Regels

Jumpen in ons trampolinepark doe je vrijwillig en door het ondertekenen van het aansprakelijkheidsformulier (de waiver) verklaar je je bewust te zijn van de risico’s op het moment dat je de Jump Arena betreedt. Wij verwachten dat je daarbij onze instructies en veiligheidsregels opvolgt. Deze worden je duidelijk gemaakt bij binnenkomst. De regels bij JumpKids zijn er voor jouw eigen veiligheid en die van anderen. Dit zijn de belangrijkste voorschriften

 • SPRING EN LAND OP TWEE BENEN. VOOR EEN VEILIGE LANDING, LAND OP BEIDE VOETEN, MET DE BENEN IETS UIT ELKAAR, DE KNIEËN GEBOGEN EN DE ARMEN GESTREKT NAAR VOREN.
 • JUMPEN ONDER INVLOED VAN ALCOHOL, DRUGS OF MEDICIJNEN IS VERBODEN
 • SPRINGEN IS ALLEEN TOEGESTAAN VOOR MENSEN MET EEN GOEDE GEZONDHEID
 • SPRING OP DE SPRINGVELDEN EN NIET OP DE HARDERE PADDINGS (ZIJKANTEN)
 • ÉÉN PERSOON TEGELIJK PER TRAMPOLINEVELD
 • ALS JE VALT, HOUD JE ARMEN DICHT TEGEN HET LICHAAM EN PROBEER DE KIN TEGEN DE BORST TE HOUDEN. DIT VOORKOMT BLESSURES AAN ARMEN, ELLEBOGEN EN SCHOUDERS.
 • HOUD OP DE TRAMPOLINE GOED REKENING MET ANDEREN. ALLEEN TRUCS DOEN ALS DAARVOOR RUIMTE IS IN DE JUMP ARENA
 • EN NEEM GEEN HARDE, SCHERPE VOORWERPEN MEE OP DE TRAMPOLINES, MAAR BERG DEZE VEILIG OP.
 • JUMP ALTIJD OP GRIPSOKKEN.
 • NIET MET ETEN EN DRINKEN DE ZAAL IN.